Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

De geschiedenis van Alan Red

De geschiedenis van Alan Red Posted on april 17, 2018Leave a comment

De geschiedenis van Alan Red - Best2Dress mode blog

Alan Red is het merk van hoogwaardige modebasics van Magir uit Italië. Al sinds 1940 is Magir een begrip in de wereld voor hoogwaardige ondermode en T-shirts. Alan Red is sinds 1996 ook in Nederland te koop.  Later is dit uitgegroeid tot een van de grootste leverancier van onder T-shirts voor mannen. Het Alan Red assortiment is inmiddels ook uitgebreid met boxershorts.  Voor elke man is er een geschikt T-shirt. Wilt u een wijd model, een strak model, een smalle boord of een klassieke boord,  Alan Red is hierin gespecialiseerd.  Deze shirts zijn allemaal net even anders als u ze vergelijkt met andere T-shirts.

Onzichtbare T-shirts

Ideaal zijn deze onzichtbare T-shirts voor onder uw overhemd.  Een overhemd heeft een langere levensduur met een onder shirt onder uw overhemd.  Een T-shirt zorgt voor lucht regulatie en absorbeert het lichaamsvocht dus voorkomt nare geurtjes. Alan Red heeft onlangs de No-Neck geïntroduceerd, waarbij de hals extra diep is uitgesneden en niet zichtbaar is. Zelfs niet als het bovenste knoopje open is van uw overhemd. Doordat Alan Red T-shirts gemaakt zijn van stretch katoen sluiten ze nauw aan op uw lichaam waardoor u geen contouren ziet onder uw overhemd. Door de stoere en nonchalante uitstraling zijn No-Neck T-shirts ook zeer geschikt om casual of tijdens het sporten te dragen.

Alan Red van de beste katoen

De T-shirts van Alan Red zijn van het beste katoen gemaakt.  De stretch shirts zijn gemaakt van 90% katoen en 10% elasthaan, wat ervoor zorgt dat de shirts zacht zijn, ademen en vocht opnemen. Hierdoor zijn de shirts ook uitermate geschikt om in te sporten. De T-shirts zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een modieus ontwerp. De T-shirts blijven uitstekend in model, de boord gaat niet lubberen en de shirts hebben een lange levensduur. Net als de 100% katoenen shirts, zijn ook de stretch T-shirts goed ademend, anders zou u door het ondergoed kunnen gaan transpireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *