Posted in Mode / Dressing nieuws en tips Uncategorized

Diverse armbanden

Diverse armbanden Posted on februari 13, 2021Leave a comment

Armbanden zijn tijdloos en passen bij iedere outfit en iedere gelegenheid. Op het werk kun je gaan voor een mooi, dun en subtiel armbandje en wanneer je een feestje hebt kun je wat meer uitpakken met een grotere eyecatcher om je pols. Armbanden zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor iedereen is er wel een geschikte armband te vinden, zelfs voor mannen. Er zijn kralenarmbanden, slavenarmbanden, gouden en zilveren armbanden, leren armbanden voor heren en bijvoorbeeld ook luxe armbanden van merken als Louis Vuitton. Divone heeft een flink aantal armbanden in de collectie, maar deze collectie wisselt wel. Wanneer er nieuwe aanwinsten zijn vind je deze in het assortiment en vervangt deze vaak andere armbanden. Zo blijft het assortiment up-to-date en nieuw.

Kralen armband voor heren

Ook heren kunnen prima hun outfit aankleden met een stoere armband. Vaak wordt er da gekozen voor een lederen armband of een armband met kralen. Het is de stijl en de soort kralen die de armband een stoere en mannelijke touch geven. Voor herenarmbanden worden meestal kralen van agaat, jaspis of tijgeroog gebruikt. Ook lavakralen worden gebruikt, voor een nonchalante look door de ongelijke kralen. Kralen die voor damesarmbanden worden gebruikt zijn vaak van melkstenen. Ook het kleurgebruik verschilt. Vrouwen kiezen vaker voor felle kleuren zoals blauw en rood, waar mannen liever neutrale kleuren kiezen zoals zwart, bruin en wit. Ook worden de kralen op een leren band gelijmd voor een stoere look en voor meer stevigheid. De combinatie van leer en kralen geeft een unieke look. Je kunt de armbanden helemaal personaliseren door de kleuren en de materialen te kiezen. Het uitgebreide assortiment en vind jouw kralen armband voor heren op de website.

Divone.nl

Of je nu gaat voor sieraden, een nieuwe tas, nieuwe schoenen of een ander item; je vindt het allemaal op Divone.nl. De groothandel is gespecialiseerd in sieraden, maar er worden ook regelmatig andere producten aan het assortiment toegevoegd. Er is voor iedereen iets te vinden; man, vrouw, groot budget of weinig budget. Van dure merken als Armani, Louis Vuitton en Gucci tot aan de minder bekende merken. Van ringen en armbanden tot aan sjaals en tassen. Wat je ook zoekt, Divone heeft het. Ook heeft het bedrijf een goede service en een goed bereikbare klantenservice waar je met al je vragen terecht kunt door te mailen of te appen. Je bestellingen worden altijd gratis thuisbezorgd en ze geven je de garantie dat je je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent met je bestelling. Zo zal je dus nooit een miskoop begaan. Op de website vind je naast alle artikelen ook nog leuke weetjes en nuttige informatie over de producten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *