Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

Herenondergoed basics voor dummies

Herenondergoed basics voor dummies Posted on mei 4, 2019Leave a comment

ondergoed heren

In het Spaans hebben ze een uitdrukking. Vrij vertaald houdt het in begin niet met het dak van een huis met een constructie. Hetzelfde geldt mijns inziens voor kleding. Je kunt denken aan flitsende pakken en blazers e.d. Maar laten we nu eerst eens beginnen met de basis. Met het fundament. Met de basics die je iedere dag zult gaan dragen.

Toegegeven, onderbroeken zijn niet het meest spannende deel van een outfit. Doorgaans zie je ze immers niet. Ze zitten verscholen onder je jeans of broek. Maar een onderbroek die te strak zit. Of gemaakt van slecht niet ademend materiaal kan je levensvreugde echt drukken, dat is niet overdreven om te zeggen. In dit artikel willen je dan ook wat tips geven om een optimale keuze te maken op herenondergoed vlak.

Model
Er zijn verschillende modellen en varianten verkrijgbaar vandaag de dag in vrijwel iedere kledingwinkel. Van de heren tanga tot en met de hipster. Meest voor de hand liggend zijn de slip en de boxershort. Hier zullen we weinig woorden aan vuil maken want deze twee varianten zijn dermate ingeburgerd dat iedereen er wel mee bekend is en waarschijnlijk ook wel een dozijn van bezit. Dan is er de trunk of hipster. Dat is eigenlijk een modernere hippere variant van de boxershort. Een prima optie, en nu al enorm populair onder tieners en twintigers.

Overzicht onderbroek types: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

Qua merken is er tegenwoordig ook super veel keuze. Bij de jongeren in Nederland is met name Muchachomalo enorm populair. Dit vanwege de enigszins uitdagende prints die zij hebben. Dit zijn geen standaard dertien in een dozijn onderbroeken. Voor andere mannen is dit wellicht ietwat te. Een eveneens Nederlands merk met meer traditionele ontwerpen is Ten Cate. Ten Cate staat voor Nederlandse degelijkheid. Prima onderbroeken voor een goede prijs. O.a. verkrijgbaar bij de hemdvoorhem webwinkel. Een andere goede opties indien je niet zo houdt van felle prints is HOM. Dit is een van origine Frans merk. Wat we goed vinden aan dit merk is met name het hoogwaardige materiaal. De onderbroeken van dit merk bevatten o.a. het hoogwaardige modal materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *