Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

Hoe kies je de ideale trouwjurk uit?

Hoe kies je de ideale trouwjurk uit? Posted on december 28, 2018Leave a comment

Als een vrouw gaat trouwen is dit eigenlijk wel het meest belangrijk: De trouwjurk. Het moet namelijk perfect zijn en je wilt dat iedereen er ook zo over denkt. In het uitkiezen van je perfecte trouwjurk kan nog wel eens wat tijd zitten. Wil je namelijk een korte trouwjurk of juist een hele lange? In dit artikel geef ik een aantal tips die je gaan helpen bij het uitkiezen van je trouwjurk.

trouwjurk

Brainstorm over je ideale trouwjurk

De eerste stap is een beeld krijgen van wat jij mooi vindt. Ga eens op internet kijken naar trouwjurken en bekijk wat jij mooi vindt. Iedereen heeft een eigen stijl en daarom is het belangrijk dat je dit in je eentje doet. Je vrienden en familie hebben allemaal een mening maar jij moet hem uiteindelijk dragen. Schrijf rustig op een papiertje wat jij allemaal mooi vindt maar ook wat je afschuwelijk vindt.

De jurk uitzoeken

Ongeveer 10 maanden voor de bruiloft is het tijd om echt te gaan kijken voor een trouwjurk. Als je er vroeg bij bent weet je namelijk zeker dat er genoeg tijd is om deze nog in te nemen. Ben je iets later, dan is dat natuurlijk ook geen probleem en doen ze er alles aan om hem op tijd af te krijgen.

Je weet wat je zelf mooi vindt maar probeer ook erachter te komen wat je partner mooi vindt. Dit beide kan je meenemen bij het uitzoeken van de jurk. Het derde punt wat erg belangrijk is, is het budget. Geef dus van tevoren door hoeveel geld je over hebt voor de jurk zodat de verkoper niet aan komt met een veel te dure jurk. Weet je nog niet waar je je trouwjurk wilt komen? Neem dan eens een kijkje bij The Beautiful Bride Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *