Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

Kindermode trends winter 2018-2019

Kindermode trends winter 2018-2019 Posted on november 9, 2018Leave a comment

Kindermode trends winter 2018-2019

Kan jij ook niet meer wachten om lekker te gaan shoppen voor de wintergarderobe van de kinderen? Maar weet je nog niet precies wat nou eigenlijk de trends van dit najaar zijn? Lees dan eerst even deze blog, want wij zetten alles voor je op een rijtje!

Modetrends voor jongens

Bij de jongens zien we dit najaar veel donkere kleuren, denk aan zwart, donkerblauw, legergroen of marineblauw.  Het draait ook vooral om stoere kleding, bijvoorbeeld met veel logo’s en teksten erop, of stoere bedrukte truien.

Ook zien we weer veel sportieve kleding voor jongens, maar casual doet het ook nog steeds goed dit najaar.Qua jongens winterjassen zien we vooral dat het bomberjack weer helemaal terug is in de collectie van 2018. En daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Een winterjas voor jongens moet natuurlijk vooral functioneel zijn. Ze moeten er vooral lekker in kunnen spelen, klimmen en klauteren, gelukkig zullen bomberjacks niet snel kapotgaan. Ideaal dus, en al helemaal omdat ze meestal een lekkere warme voering hebben, waterdicht zijn én een capuchon

hebben!

Modetrends voor meisjes

Bij de meiden zien we (gelukkig) wel wat meer kleur terugkomen; okergeel, donkerrood en zelfs oranje en roze lijken het erg goed te doen dit najaar. En waar ons modehartje ook sneller van gaat kloppen: printjes! Printjes zijn weer helemaal terug voor meisjes en we zien het overal, denk aan truien, vesten, broeken en zelfs de meisjes winterjassen mogen een printje hebben dit najaar. Het leuke aan printjes is natuurlijk dat alles mogelijk is, van schattig tot stoer. Denk aan dierenprints, prinsessen printjes of logo prints, het kan allemaal dit najaar en je kan eindeloos combineren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *