Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

Koppel sieraden om extra glans en cachet aan een relatie te geven

Koppel sieraden om extra glans en cachet aan een relatie te geven Posted on maart 18, 2019Leave a comment

Vandaag willen we extra aandacht geven aan een bepaald type sieraad dat aan populariteit lijkt te winnen de laatste jaren, de koppel sieraden. Koppel sieraden zijn juwelen die je in een setje koopt, een voor jezelf en eentje voor een speciale persoon in jouw leven. Vaak denken mensen dan aan geliefden en dit is juist, maar het kan en mag voor veel meer soorten relaties, zoals nichtje tante, vader zoon, collega’s, hartsvriendinnen en nog veel meer mogelijke relaties tussen mensen.

Er zijn verschillende opties op koppel sieraden vlak. Het meest laagdrempelig is een sleutelhanger. Iedereen heeft wel een bos sleutels, met o.a. de huis sleutel, een auto sleutel. En daar kan altijd nog wel een hanger bij. Met name mannen, een groot aantal van hen draagt liever geen sieraden en accessoires. Een man kun je dus best een sleutelhanger geven, tenzij je weet dat de man in kwestie open staat om bijv., een armbandje te dragen of een ketting. Maar het zou echt zonde zijn als je een ketting koopt voor een man, en dat hij deze nooit zal gaan dragen omdat dit simpelweg niet zijn ding is. Dus onze voornaamste tip is dan ook houd rekening met de wensen en preferenties van de ontvanger. Forceer niet een sieraad op iemand, die liever niet dat soort sieraden draagt dan gaat het koppel sieraden project zeker falen.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/koppel-sieraden/koppel-sleutel-hangers/

Maar nadeel aan sleutelhangers is natuurlijk dat deze doorgaans niet zichtbaar is. De meeste mensen bewaren de sleutels immers in een jas zak of een broek zak dus dan zie je ze niet. Leuker is dan een ketting, of oorbellen of een armbandje. Maar nogmaals denk na of de ontvangen deze daadwerkelijk gaat dragen.

Overzicht: https://www.ikbensieraden.nl/koppel-sieraden/verlovingsring/

Een speciale vorm van een koppel sieraad waar we allemaal wel bekend mee zijn is een verlovingsring. Dit is in principe het ultieme koppel sieraad, er is geen sterker signaal mogelijk naar de buitenwereld toe, dat iemand in een relatie is dan een verlovingsring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *