Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

Mooiste oud en nieuw jurken

Mooiste oud en nieuw jurken Posted on december 30, 2018Leave a comment

Wij vrouwen willen natuurlijk schitterend het nieuwe jaar in gaan. Dit kan natuurlijk alleen met die ene perfecte jurk. Toch vinden vrouwen het altijd lastig om keuzes te maken. Wat is nou wel leuk en wat eigenlijk niet? In het volgende artikel geef ik een paar tips om alle aandacht te trekken op je nieuwjaarsfeest.

Pailletten

Met pailletten zit je eigenlijk nooit fout met oud en nieuw. Het heeft veel glitters en je straalt vaak veel klasse uit. Combineer dit met een panty en een paar classy hakken en je bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Leer

Leer is misschien een stof waar niet veel mensen aan denken bij oud en nieuw maar juist daarom zal je alle aandacht trekken. Combineer dit op de juiste manier en alle ogen zijn op jouw gericht. Een strakke leren jurk met een paar soklaarzen zijn zeker een aanrader. Maak je outfit helemaal af met een dames leren tas.

Kant

Kant is erg klassiek en sexy tegelijkertijd. Schaf een mooie zwarte jurk aan met kant op de rug. Is het een wijd uitvallende jurk? Draag dit dan met een mooie dames riem in de taille.

Zijn jullie al klaar voor het nieuwe jaar? Ik in ieder geval wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *