Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

Zwarte Lem Sport jethelm

Zwarte Lem Sport jethelm Posted on augustus 6, 2019Leave a comment

Een helm dragen we voor onze eigen veiligheid. Het is natuurlijk niet prettig om aan een ongeval situatie te denken, maar het is wel duidelijk dat het dragen van een helm je leven kan redden. Wanneer je een helm gaat kopen dan is de veiligheid en de bescherming ook vaak een van de eerste dingen om op te letten, voordat je een keuze maakt. Lem is een zeer groot helmenmerk, waarvan er een behoorlijk aantal via scooteronderdelenshop.com besteld kunnen worden. Lem onderwerpt al haar helmen aan meerdere veiligheidstests en je kan er dan ook van op aan dat deze de bescherming biedt die jij zoekt. Heb jij een nieuwe helm nodig en ben je op zoek naar een exemplaar die niet alleen bescherming biedt, maar er ook nog eens fantastisch uitziet? Check dan snel deze zwarte Lem Sport jethelm!

Voor het overzicht helmen: bezoek scooteronderdelenshop.com

Comfortabele en gebruiksvriendelijke helm

Naast de bescherming en de veiligheid zitten er nog een aantal praktische voordelen aan het aanschaffen van deze zwarte Lem Sport jethelm. Net zoals de meeste jethelmen is ook deze helm van Lem lekker licht in het gewicht, waardoor de helm prettig is om te dragen en je hier tijdens het rijden geen last van hebt of veel weerstand van ondervindt. Een bijkomend voordeel van het compacte formaat en het lichte gewicht, is dat de helm makkelijk is om mee te dragen en vaak ook prima in de meeste buddyseats past. Deze helm is daarnaast ook uitgerust met een zonnevizier, die zeer goede bescherming voor de ogen tegen de zon biedt, en ook een echte uitkomst is bij regen. Deze helm van Lem is al met al behoorlijk gebruiksvriendelijk en comfortabel te noemen.

Overweeg ook eens systeemhelmen: verkooppunt NL

Met deze helm maak je gegarandeerd indruk!

Naast alle voordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en het comfort is deze helm een absolute winnaar wanneer we het hebben over de uitstraling en de looks. Deze helm is in al haar eenvoud een fantastische helm om te zien. De helm is volledig zwart gekleurd en is afgewerkt met een bruine leren rand om de contouren van de helm heen die zorgt voor een indrukwekkend retro effect. Het zonnevizier op deze helm is niet alleen functioneel, maar zorgt ook nog eens voor een extra stoere uitstraling. Met deze helm zal je dan ook absoluut indruk maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *