Posted in Mode / Dressing nieuws en tips

Zwarte shirts zijn een echte must

Zwarte shirts zijn een echte must Posted on oktober 28, 2017Leave a comment

Of je nu gaat naar een traditionele kledingwinkel of je online je kledingaankopen doet: telkens weer zie je ze weer. De zwarte shirts natuurlijk. Ze zijn dan ook onmisbaar in iedere collectie. Zwart is een kleur die iedereen kan dragen, of je nu blond of bruin haar hebt, blauwe of groene ogen hebt, klein of groot, dik of dun bent. Zwarte shirts horen dan ook thuis in elke kledingkast. Ook in die van jou dus. Hieronder lees je alles wat je moet weten over zwarte shirts en hoe je ze het best kunt onderhouden.

 

Koop ze in een pack

 

Net zoals de witte varianten, zijn zwarte shirts oneindig combineerbaar. Dat heb je meestal met basics natuurlijk. Zwarte shirts met korte of lange mouwen, lange of korte shirts, shirts met of zonder print. Je kunt allerlei modellen zwarte shirts kopen zodat je voor iedere gelegenheid het perfecte T-shirt hebt liggen. Voor een casual avondje uit bijvoorbeeld een zwarte shirt met print. Voor een dagje op het werk in de winterse maanden kun je makkelijk een zwarte shirt met lange mouwen dragen onder een ruitjeshemd. De combinaties zijn werkelijk eindeloos!

 

Let op bij het wassen

 

Het enige nadeel van zwarte shirts is dat je heel voorzichtig moet zijn als je ze gaat wassen. Zwart is namelijk prachtig als je die net koopt, maar eenmaal je die een paar keer gaat wassen, kan de kleur al snel vervagen. Het zwart wordt steeds lichter en hoe meer je de shirts wast, hoe grauwer ze eruit gaan zien. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Probeer daarom altijd je zwarte kleding apart te wassen en gebruik een wasmiddel dat is gemaakt voor zwarte kleding. Je zult merken dat je zwarte kleding langer zwart zal blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *